Wil je dat je klant dichter bij je project betrokken is ? Dat kan, en hoeft niet tijdrovend te zijn!

Details bespreken, prototypes en maquettes bouwen, autocad of sketchup uitwerken, lastenboek maken … . Tijdens de bouw en voorbereidingen merkte ik dat mijn architect zeer druk bezig was om alles mooi in elkaar te passen. En tegelijk was hij volop in de weer met nog andere klanten hun droomhuis te realiseren. Het is gelukt en we wonen in een prachtige woning.

Vandaag staat de techniek een stukje verder waardoor er nieuwe mogelijkheden zijn om het inzicht en de communicatie met je klant te faciliteren. Je kan een 3Dprinter kopen en je storten in de wereld van 3D printen. Er bestaan semi-professionele 3D Printers, instapmodellen, die je toelaten om met redelijke kwaliteit in plastiek te printen. Maar je zal snel merken dat je snel de grenzen bereikt van mogelijkheden.

Heb je een groter architectenbureau of is 3D Printen uitgegroeid tot een hobby? Dan wordt het interessant om te werken met een professionele 3D Printer.

Een professionele 3D Printer laat je toe om met hoge kwaliteit een huis of gebouw te printen dat je met trots aan je klant wil presenteren. En dit vraagt niet meer tijd omdat alle details verwerkt worden. De printer doet alles en de klant ziet het resultaat. Als architect presenteer je, je legt niet met handen en voeten uit hoe het eruit zal zien.

Graag eens een eigen professioneel 3D geprint ontwerp zien, dan maken we toch een afspraak om langs te komen bij u op kantoor. Ik kijk er alvast naar uit!

3D Droomhuis - Architect
Dit huis staat in Bohan en werd 3D Geprint door ComputerArts op basis van de 2D Autocad bestanden van de Architect.

Maak je afspraak via ons contactformulier. Volledig vrijblijvend, en we beperken de tijd om specifiek op je vraag in te gaan! Geen sales praatje, beloofd!
ContactInformatie


ComputerArts De Cort

Orsmaaltraat 12 B

3440 Helen-Bos (Zoutleeuw)

tel 011 882 530

info@computerarts.be


Na telefonische afspraak kunnen bezoeken ook buiten de openingsuren.