Neem een abonnement

Jebent een ondernemer, zelfstandige of je werkt van thuis uit? Je bent op zoekt naar ondersteuning, geen permanente maar enkele uren per maand. Dat kan, zowel aan huis, op afstand als gecombineerd.

Ondersteuning aan Huis

289€/mnd (incl. BTW)

Ondersteuning op afstand

199€/mnd (incl. BTW)

Ondersteuning aan huis en op afstand

259€/mnd (incl. BTW)

Wat mag je verwachten

Je kan kiezen voor een abonement aan huis, vanop afstand of gecombineerd.

Formule: Service Aan Huis

Deze formule geeft je recht op 4 uur ondersteuning per maand (inbegrepen in het abonnement). Dit kan aansluitend of in blokken van minimaal 1 uur.

Een afspraaken tijdens de kantooruren kan via de online agenda. Een afspraak na de kantooruren is mogelijk na telefonisch contact.

Formule: Service Op afstand

Zit je met een vraag, dan kan je een afspraak maken via de online agenda. Dit kan telefonisch of we maken een verbinding met je computer om de nodige acties uit te voeren.

In de formule zitten 4 uur/maand ondersteuning op afstand inbegrepen. Dit kan aansluitend of in blokken van minimaal 1 uur.

Formule: Service Combi Aan huis en op afstand

Je hebt in totaal 4 uur/maand om zowel remote als aan huis ondersteuning te ontvangen. Dit kan aansluitend of in blokken van minimaal 1 uur.

Een afspraaken tijdens de kantooruren kan via de online agenda. Een afspraak na de kantooruren is mogelijk na telefonisch contact.

Bent u klant bij ons, dan krijgt u prioriteit in geval van een (dringende) interventie !

contact informatie

ComputerArts
Orsmaalstraat 12b
3440 Helen-Bos
+32498430498
info@computerarts.be