Ben je nog gelukkig als je op je computer werkt?

Je zou graag een nieuwe computer aankopen, want de huidige, … . Maar je ziet dat niet zo goed zitten. Want je hebt een computer waar vandaag alles opstaat. Je documenten, je mails, je foto’s en video’s. Misschien ook een aantal programma’s waarvan je zelfs niet meer wist dat je ze had. En hoe begin je eraan?

Je zit er tegenop, want die oude computer waar je vandaag mee werkt die is toch zó traag geworden! Sommige programma’s werken niet meer sinds de laatste update van windows! Het scherm wordt blauw! Uitzetten? Je durft niet meer want misschien start hij niet meer op! En die backups, zijn die wel te vertrouwen? Straks is alles verloren als de computer het definitief begeeft! Kan ik die stap wel wagen zonder alles kwijt te spelen?

Goed nieuws, ComputerArts komt aan huis om je oude computer over te zetten op je nieuwe computer. Het maakt niet uit als het een laptop of vaste computer is. Laat je ons graag adviseren welke computer het best bij u past, dat doen we met plezier. Heb je al een aankoop gedaan, proficiat! Geef ons een seintje via info@computerarts.be en we maken samen een afspraak.

Stel je voor:
’s Morgens je computer opstarten en zonder zorgen met een tas koffie. En ’s avonds weer afsluiten. Online vergaderen, foto’s bewerken, documenten lezen en reviewen, printen … en dat allemaal op je nieuwe computer.

Ja, ik wil geholpen worden met mijn nieuwe computer!

Oudere man heeft een nieuwe computer en is blij dat alles overgezet is van de oude computer

ComputerArts kijkt uit naar je afspraak om die oude computer over te zetten naar je nieuwe aankoop. Heb je andere of bijkomende vragen, laat het ons zeker weten via info@computerarts.be of vul ons formulier in door hier te klikken en wij contacteren je zo snel mogelijk terug.